Hoe Accountantskantoor BBB uit Rijswijk te werk gaat

U kunt bij ons complete dienstenpakketten afnemen, maar ook voor een aantal losse diensten kunt u bij ons terecht. Accountantskantoor BBB voor het MKB heeft bijvoorbeeld een programma ontwikkeld voor een gemakkelijke registratie van uw boekhouding. Overweegt u om uit te breiden of wilt u weten hoe u belasting kunt besparen? Ook voor deze diensten en advies neemt u contact op met ons kantoor in Rijswijk. Lees verder voor een uitleg over onze werkwijze.

Advies en begeleiding

No-nonsense-zonder-zorgen-pakket

Bij het afnemen van dit pakket nemen wij uw boekhoudkundige taken zoveel mogelijk uit handen. Na betaling van de facturen stuurt u deze met de kasweekstaat en dagafschriften naar Accountantskantoor BBB voor het MKB. De mutaties worden door ons verwerkt. Aan de hand daarvan verzorgen we de btw-administratie, loonadministratie en belastingaangifte.

Boekmodule

Speciaal voor Accountantskantoor BBB-cliënten hebben wij een computerprogramma ontwikkeld. Betalingen en ontvangsten worden hiermee eenvoudig vastgelegd. Terugkerende boekingen vindt u terug met een druk op de knop. Overbodig schrijfwerk, rekenfouten en een negatief kassaldo behoren tot het verleden. Ook bieden wij beleidsondersteuning. Daarmee vergelijkt u onder andere omzet, besteding en brutowinst.

Doe-het-zelf

Wilt u uw boekhouding zelf vastleggen? Dan kunnen wij de noodzakelijke aanvullende diensten verlenen. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van jaarstukken, het verzorgen van belastingaangiften en de afzonderlijke loonadministratie.

Advies

Buiten dat we administratieve rompslomp uit handen nemen, kunt u ook bij ons terecht voor consultatie. We adviseren u onder andere over investeringsplannen, belastingbesparing en rechtsvormen.

Hulp bij de boekhouding?

Vindt u dat u te veel tijd kwijt bent met uw administratie? Neem contact met ons op via 070 - 390 78 60 of het contactformulier. We vertellen u graag hoe wij dagelijkse werkzaamheden van u over kunnen nemen.

Neem vrijblijvend contact op