accountant Rijswijk; MKB accountant
Accountantskantoor BBB (voor het MKB)

Hoe Accountantskantoor BBB uit Rijswijk te werk gaat

Meer informatie over onze werkwijze en dienstverlening

Buiten de pakketten kunt u ook voor een aantal losse diensten bij ons terecht. Accountantskantoor BBB heeft bijvoorbeeld een programma ontwikkeld voor het gemakkelijk registreren van uw boekhouding. Denkt u erover na om uit te breiden of wilt u weten hoe u belasting kunt besparen? Ook voor deze diensten en advies neemt u contact op met ons kantoor in Rijswijk. 

Advies en begeleiding

Accountantskantoor BBB; administratieve dienstverlening

No-nonsense-zonder-zorgen-pakket

Bij het afnemen van dit pakket nemen wij uw boekhoudkundige taken zo veel mogelijk uit handen. Na betaling van de facturen stuurt u deze met de kasweekstaat en dagafschriften naar Accountantskantoor BBB. De mutaties worden door ons verwerkt. Aan de hand daarvan verzorgen we de btw-administratie, loonadministratie en belastingaangifte.

administratie MKB; accountant Rijswijk

Boekmodule

Speciaal voor BBB-cliënten hebben wij een computerprogramma ontwikkeld. Betalingen en ontvangsten worden hiermee eenvoudig vastgelegd. Terugkerende boekingen vindt u terug met een druk op de knop. Overbodig schrijfwerk, rekenfouten en een negatief kassaldo behoort tot het verleden. Ook bieden wij beleidsondersteuning. Daarmee vergelijkt u onder andere omzet, besteding en brutowinst.

MKB administratie; boekhoudbureau voor slagers

Doe-het-zelf

Wilt u uw boekhouding zelf vastleggen? Dan kunnen wij de noodzakelijke aanvullende diensten verlenen. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van jaarstukken, het verzorgen van belastingaangiften en de afzonderlijke loonadministratie.

accountantskantoor slagersbedrijf; accountants slagersbranche

Advies

Buiten dat we administratieve rompslomp uit handen nemen, kunt u ook bij ons terecht voor consultatie. We adviseren u onder andere over investeringsplannen, belastingbesparing en rechtsvormen.